Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland vill jag gröpa ur min hjärna


något viktigt går förlorat
först är det bara förvåning
och man tänker
det här vill jag aldrig veta




Fri vers av Nott
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-07 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nott
Nott