Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns ingen tomhet i mig

något ändras
tappas bort och förloras
stirrar in i mina händer
kan jag andas
kan jag leva en sekund




Fri vers av Nott
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-06 07:30



Bookmark and Share


  Annika Persson
Jag lämnar det tomma, fattig på utsidan.
2013-02-09

  catharina.jerbo VIP
väl beskrivet!
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Nott
Nott