Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vakna


pudriga kronblad
min famn rymmer tulpaner
återuppväcker




Bunden vers (Haiku) av Nott
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-11 20:49



Bookmark and Share


  Haiau
En vacker bild av din haiku.
Applåd
2013-02-12

  Marianne Räf
Gillar den så jag
bokmärker-
2013-02-11

  Marianne Räf
Skön haiku, som jag tolkar
som en sorts ljuvhet i ett
evigt kretslopp.
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Nott
Nott