Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längs havet

 

vandrar längs havet

i den tunga sanden

alldeles intill vattnet

 

fötterna sugs ner

ryser av tångens 

kalla snärjande inviter

 

en grå skifferskärva

med ljusrött mönster

från intorkad manet

 

skälvande gelemassa

har mött sin död

famnandes sten

 

havet ristar i sten

förtär sina egna barn

nynnar strängt

 

schåååv

nuuuuhhh




Fri vers av flygia
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-05 16:55



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket känslor här
2013-03-17

  Stefan Albrektsson
Fin strandvandring. Tycker mycket om den sista treradingen. Och lyder det stränga nynnandet eftersom klockan är mycket, ja, jag ska gå å schåååva nuuuuhhh.
2013-03-02

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Du förmedlar med känsla stegen med fötter, en kittlande känsla
2013-02-06

  walborg
Sensuellt som sjutton
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia