Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugoett

Vi kan inte
gråta ut

Och hur vi än gör
Så ersätter mekaniker
delarna och det
tar
aldrig slut

Om någon erbjuder en biljett
Så, visst
Vi kan resa långt bort
Fast riktning gör
ingen skillnad
När vi själva är landet

I samlad trupp

står vi där
Skriker

Livet är en hora
och vi
lärde oss aldrig
använda skydd




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 350 gånger
Publicerad 2013-02-05 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342