Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
litet tuff dag..kommer igen..så småningom


poco a poco


ritardando


largo


diminuendo


attacca


allergando


affetuoso


doloroso, dolce


lamentando


ma non troppo


al fine



successivt långsammare
långsamt
avtagande i styrka
två satser sitter ihop utan paus
bredare, något långsammare
med känsla
sorgset, mjukt
klagande
men inte för mycket
till slutet


*************************

sakta,

ur trött
och utblåst

klagar tyst
sordinerad

kommer igen
all tid




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-05 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran