Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Vi vibrerar av hettan,solen strålar på våra kroppar.
Vår andning är tung..
Vi lämnar ett avtryck på ängen.
Våra kroppar syns som sommarens snöänglar i gräset.




Fri vers av Angel of love
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-05 23:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den va fin...:-)))
2013-02-06

  Lars Hedlin
En vacker inre syn...;)
2013-02-06

  Lars E Jönsson
Snöänglar i gräset..........fyndigt
2013-02-06

    ej medlem längre
Härlig vision av en sommar som snart är här. :)
2013-02-06

    ej medlem längre
Snart, snart

2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love