Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar er <3


Älskar er..

Vackra barn, ni sover gott.
Sömnen änglar skyddar er och breder ut sina vingar över er.
Era drömmar stärker er och era kroppar vilar.
Ni vilar tryggt i era rum, ni hämtar kraft till en ny dag.
En ny dag med bus och lärdom.
En ny dag att möta livet med stolthet, för de ni är.
Sov gott mina älskade barn <3




Fri vers av Angel of love
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-06 01:38



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Underbar bild och ord
2013-02-09

    Anki.A
Barnen det bästa vi har.underbar text
2013-02-06

  Ninananonia VIP
Underbar..
2013-02-06

  prinscess VIP
vad fint ,barnen är det som står närmst hjärtat
2013-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord värmer hjärtat...
2013-02-06

    Max Poisé
Dom är viktiga de små liven!! Underbart skrivet!
2013-02-06

  Lars Hedlin
Underbart och kärleksfullt till dina barn ;)
2013-02-06

    ej medlem längre
kärleksfull, varm och vacker text...
2013-02-06

  Stefan Höglund
Trössten är en moders värme.
2013-02-06

    ej medlem längre
Så vackert skrivet om en moders kärlek...
2013-02-06

  zallander
vilken fin bild

och text!
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love