Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som far genom huvudet en natt.


En undran.

Undra
flundra
tundra

ord, som plötsligt
bara finns i mitt sinne

var kom de ifrån?
varför vill de ut?


Har de alltid funnits där
har de lekt med varandra
djupt i mitt inre?

har de känt sig
instängda
in slängda
oanvända

vad vet jag..........




Fri vers av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-06 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP