Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpte lite mod 1965


Det var något fransk ciggaretmärke som hängde där i munnen, man måste fan bli yr, annar vågar man inte bjuda upp. Stod mot ribbstolarna längs ena väggen, tjejerna stod längs andra i gympasalen. Modet var ciggen och en vinare gömd där ute i buskarna. När dixie musiken drog igång lämnade nästan alla killarna sina ribbstolar och drog i väg över gympagolvet. Jag stod kvar, modet var borta, tänk om jag blev nobbad. Ut igen mot busken och en stänkare samt en cigg, modet måste fyllas på. Ibland hände det att det blev för mycket mod och det kom upp igen över busken. Mod var lätt att köpa men det hjälpte inte.




Bunden vers av Lars E Jönsson
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-06 15:14



Bookmark and Share


  Angel of love
Gulligt ;)
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson