Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En arbetssökandes vädjan

Ge mig ett jobb
Jag behöver det

Ge mig ett jobb
Jag förtjänar det

Ge mig ett jobb
Jag vill använda min tid

Ge mig ett jobb
Jag vill planera mitt liv

Ge mig ett jobb
Mitt tålamod tar slut

Ge mig ett jobb
Mitt liv ser så fruktansvärt tråkigt ut

Ge mig ett jobb
Jag vet, det finns fler som ber

Ge mig ett jobb
Just jag skulle passa så bra hos er

Ge mig ett jobb
och gör mig glad

Ge mig ett jobb
Jag kan börja idag




Bunden vers av fröken ek
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-06 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken ek
fröken ek