Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i senryu- format


små kortdikter del 23



dök i mitt inre



såg på sorg och glädje





minnen på minnen



******************



välbemött, adjö




texter skrivna till alla




träffar någon- går




******************



verkar ingenting





vara skrivet med dig






som mottagare??!




******************



om en lämnar





tar en annan...





om en är alla?!





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 129 gånger
Publicerad 2013-02-06 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran