Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inre resor ( choka )



varit så lång dag



hunnit springa in och ut



mig- många gånger:



undrat över byggnaden,



tidsperioder



allt kom till som fått stå kvar;



mycket ej rivits-



inte tänkts på i stället



glömts- men fått finnas under








Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-06 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran