Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Vem ifrågasätter ifrågasättaren?
Vem iscensätter iscensättaren?
Vem kritiserar kritikern?
Men viktigast av allt, vem var det som mördade Olof Palme?




Fri vers av erikspoesi
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-06 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikspoesi