Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakura

Tender blossoms bloom.
Distant lands in vernal halls.
Spring whispers softly.




Bunden vers (Haiku) av erikspoesi
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-05-02 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikspoesi