Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Multituden

Jag är en person, precis som du, jag är upp och ner och hit och dit.

Jag är som folk är minst, jag gör normalfördelningskurvor obekväma.

Jag stannar uppe sent och skriver böcker, jag skumläser på Wikipedia och inbillar mig att jag är bildad.

Jag drömmer om äventyr, sedan vaknar jag och upplever dem.

Jag flossar tänderna varje dag, jag har hört att det är bra.

Jag skriver saker som folk läser, jag skriver andra saker som inte en jävel bryr sig om.

Jag är pretentiös som satan, men lagar ändå vissa saker med silvertejp och piprensare.

Jag håller hårt på principer, men är inkoherent och lever inte alltid som jag lär.

Jag tycker att Bob Dylan sa det bra, om att multituden ligger i att skriva symfonier medan man äter snabbmat.

Jag har många saker inom mig som aldrig kommer ut, men än fler saker där ute som jag aldrig släpper in.

Jag ställer bak en klocka för att aldrig missa något, jag ställer fram en annan för att få lite spänning.

Men, nog om mig. Nu är jag nyfiken. Vem är du?




Fri vers av erikspoesi
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-12-10 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikspoesi