Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgätmigej

förgätmigej,
i vårens salar,
intet menat
för jag och du.

förgätmigej,
när du så talar,
språkets gåva,
bär du ju.

ett liv itu,
så ej förgäves,
det du gav
har jag ännu,

ett liv itu,
så ej förgäves,
då stigen leder
framåt nu.




Bunden vers (Rim) av erikspoesi
Läst 146 gånger
Publicerad 2023-11-23 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikspoesi