Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss

Låt oss slåss med slipade värjor.
Låt oss fäktas så att det slår gnistor.

Låt oss sluta fred igen som fränder.
Låt oss fälla tårar som i en grekisk tragedi.

Låt oss drömma den stora drömmen.
Låt oss ge oss ut på det största äventyret.

Låt oss fara dit ingen annan varit.
Låt oss anförtro varandra med livet.

Låt oss stå upp för vad som är rätt.
Låt oss göra det enbart för att det är rätt.

Låt oss möta livets drake på hela världens rand.
Låt oss falla ihop när vi faller ihop.

Låt oss resa oss från askan när vi sjunger till republiken.
Låt oss besegra våra fiender genom att förlåta dem.

Låt oss se varandra i ögonen.
Låt oss våga leva livet en gång till.




Fri vers av erikspoesi
Läst 50 gånger
Publicerad 2024-01-12 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikspoesi