Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigsmaskinen

i belgien vägrar de stora fackförbunden att exportera vapen till israel.
i oakland stoppas en vapenleverans av aktivister.
i tacoma blockeras ytterligare en leverans.
i melbourne stoppas en till.
i jerusalem hålls netanyahu vaken av protester.
i washington demonstrerar bidens medarbetare.
i stockholm pressar vi regeringens hållning.
i jakarta har två miljoner tagit till gatorna.
i karachi har ett helt folk rest sig.
i berlin går inte demonstrationen att överblicka.
sitt inte hemma. gå ut.
gå ut och stoppa krigsmaskinen.




Fri vers av erikspoesi
Läst 126 gånger
Publicerad 2023-11-06 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erikspoesi