Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bra dag med lite lycka


Jag duger

Prickig klänning
röda skor

höga klackar
skodda med stål

klapprar så skönt
när jag på gatan går

benen blir slanka
gången blir kvinnlig

blickar som ser
munnar som ler

uppskattande ord
visslingar på håll

ögon som följer
ord som döljer

alla behöver vi veta
att vi duger

JAG ÄR VACKER
JAG ÄR JAG




Fri vers av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-02-07 13:13



Bookmark and Share


    eva m h
Skön
2013-02-11

    ej medlem längre
Den här gjorde mig glad, fint skrivet
2013-02-10

    ej medlem längre
fint..
2013-02-09

  Angel of love
Ja uppskattning är guld värd, en fin text!
2013-02-08

  SatansSon VIP
Du är en halvgudinmna.
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP