Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintern ger våren vika ( haiku )




vintern packat in







vårljuset väcker till liv







ordningen skymtas









Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-07 15:25



Bookmark and Share


  Sunlight
ja
en ordning
i all tid
livets trygga förvissning
om varje årstids återkommande
början och slut

En fin haiku!

2013-02-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ordning och reda
helt rätt nu står sig
vintern snart helt slätt
och vinterkläderna
faller lätt av...

2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran