Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat hjärta...

Jag ser tårarna du gråter.
I min famn kommer du alltid vara liten.
I min famn kommer du alltid få tröst.
Kärlek är underbart men i bland även den största sorgen.
För dig min älskade son kommer kärleken komma flera gånger om. Du är bara i början av livet. Jag vet det var din första stora riktiga kärlek och du kommer minnas henne i ditt hjärta resten av ditt liv.
Sorgen blir inte mindre av att jag säger att de finns andra, för dig finns ingen annan.
Gråt dina tårar och jag finns här och stärker dig på nytt.
Jag älskar dig








Fri vers av Angel of love
Läst 2417 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-07 17:10



Bookmark and Share


  Tino
Jag tänker, vilken lyckligt lottad pojk!
Underbar och vilken ro du förmedlar och sprider i denna
underbara text om kärlekens krafter!
Imponerande, och ett starkt bokmärke!
2013-02-09

  erkki
Ett varmt modershjärta har talat! Vackert!
2013-02-08

  Lars Hedlin
JA man kan bara finnas där och stå stark hjälpa dem komma vidare och läka såren...Kärleksfullt och varmt...
2013-02-08

  Federico Romano
Jag var 15 eller16 när jag grät på klipporna i Positano över Theas syster, en mafioso kom fram till mig & tröstade mig & sa vi är alla apelsiner & flyter i havet..
Konstigt, men sant..
2013-02-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så varma och kärleksfulla ord...
2013-02-07

    ej medlem längre
En moders ömma kärlek för sitt barn beskriven i så vackra ord.
2013-02-07

  Nina.H
Älskliga sanna ord och med mycket
värme till en mycket älskad son
Värmer mitt modershjärta
2013-02-07

    ej medlem längre
Vackert skrivet
2013-02-07

    ej medlem längre
Tröstande vackra är dina ord
2013-02-07

  Maj-Lis VIP
Vackra tröstande ord
2013-02-07

    ej medlem längre
Vemodsvacker
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love