Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kalla den för choka om du vill


något sådant, som litet så..




naturkrafterna
börjar lyfta på taket


du står brevid allt
handfallen förundrar dig


du vill skrika, men
förmår inte få fram ett ljud


den andra världens
brus är högt dominerande


du skulle inte
kunna höras genom det


du bryr dig ej.. vilket som




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-07 19:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Har varit med om att naturkrafterna blåst av en bit av mitt tak...det va ganska skrämmande...
2013-02-07

  kerstin skriver VIP
ja, kalla det för choka om du vill, jag kallar det för närhet till mitt inre. jag känner som strofen nedan ibland, och särskilt nu:

// du vill skrika, men
förmår inte få fram ett ljud //
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran