Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger dig all min tid


All min kärlek

Men varför vill du då göra illa mig hela tiden

Såra mig

Ger mig bara en massa skit

Inte någon alls kredit för någonting längre

Ingen Hit

Så nu undrar jag om du har slutat att älska mig

Om du älskar mig i överhuvudtaget

För så som du håller på och hackar på mig kan jag ju inte

längre i mitt sinne känna någon som helst frid

Så kanske du vill göra slut

Men gör det då!

För om du fortsätter så som du gör är det jag som med dig

inte kommer att stå ut

För snart så slår jag bakut..

Jag ger dig all min tid och kärlek!

Ken Cassel
7/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-07 23:26



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Lås upp

Lås igen
Ingen ska
bli behandlad

:)
2013-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
It takes two to tango...som man säger...
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel