Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår hemlighet

Med strandkanten vid våra fötter och himlen precis ovanför, sitter vi med varandras händer sammanflätade.
Med en trygghet som är ömsesidig.

Jag lutar mig mot dig och viskar i ditt öra, precis det som ingen annan ska höra.
Våran hemlighet, du vet min,jag vet din.
Det vi delar förenar oss.




Fri vers av Angel of love
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-08 10:21



Bookmark and Share


    Max Poisé
Härifrån till Evigheten..en klassiker..

2013-02-08

  Tino
Älskad, fin bild som stärker hela texten!
2013-02-08

  Lars Hedlin
Underbar känsla ..vackert sensuellt ;)
2013-02-08

    MayaN
Vackert <3
2013-02-08

    ej medlem längre
Kärlek. Ren kärlek. Vacker, underbar och livsgivande. Två själar sammanflätade till en. <3
2013-02-08

    ej medlem längre

en underbar väv av kärlek
2013-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
"Det vi delar förenar oss"...kan inte sägas på ett vackrare sätt...
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love