Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga Nr.1



Kokar ägg kan han

Femton tusen i fickan

Blir ett lönsamt hotell




Bunden vers (Haiku) av Haiau
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-09 05:43



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
det räcker!
2013-02-09

    ej medlem längre
Satsa inte för hårt!
2013-02-09

    jaybird
tre eleganta penseldrag
ett nytt hotell Eggers
2013-02-09

  Stefan Albrektsson
Underbar text Haiau!!!

Ps. Är det Nissan-måsar på bilden?? De ser ut så där ju... Ds.
2013-02-09

    ej medlem längre
Lustig!
2013-02-09

    ej medlem längre
koncentrerat! tron på sin dröm om att starta eget hotell på tre rader.
2013-02-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra att han inte överkokar dem!:)
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau