Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tre är en folkmassa


är det som oftast antingen två killar och en tjej

eller två tjejer och en kille

men bara två biljetter till konserten

Så en av dem måste tyvärr gå och lämna de tu

tur-tur duvorna ifred..

Ken Cassel
9/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-09 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel