Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset



i ljuset av
en annan tid


får lyckan så tydliga
konturer


vi själva syns svagare någonstans
där skuggan har sin början


solen skiner alltid där


vi hinner inte reflektera
över ljuset




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-09 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran