Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar det fanns ett vaccin

och vad det svider, mitt hjärta
alla gånger jag tänker på dig.
för det mesta
det bästa
att glömma
men du är en för stor del av mig.

mina fingrar min mun mina axlar
sättet jag pratar och går
mitt skratt
mina tankar
min tystnad
hur jag var hur jag är hur jag mår.

och vad det svider, mitt hjärta
vad det svider och sliter i mig
för det mesta
det bästa
att glömma


att jag inte är önskad av dig.




Övriga genrer av ungefär
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-09 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär