Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonhälsning från radhusstad


Månljuset vandrar över tysta tak

Husen håller varandra i hand

Mörkret har gjort ett slag i moll

Krampen släpper



Dagen beviljas sin flykt

till vilken stillheten ställer sig i bugning

och tänder en stjärna i sänder



I en lång utandning andas sot från dagspulsen bort

Dagens impulser borrar sig rakt genom kudden

Kroppen stilla, tanken på flykt


Du tar drömmen i hand

© R Werner




Fri vers (Fri form) av R Werner
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-09 18:08



Bookmark and Share


  Tino
Otroligt vilken fokuserad läsning du bjuder på
Älskar dina målande texter som är väldigt poetiska
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner