Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som inte stämmer


Med grynings ögon


Munken med tiggarskål

Ser ner på sin nya I-Phone

Ber en bön




Bunden vers (Haiku) av Haiau
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-10 05:55



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillas och gillas mycket/ kram
2013-02-10

    ej medlem längre
"Ser ner" + "Ber en bön"
Lysande koppling!
2013-02-10

  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha vilken fin bild - jag såg dessutom I-phonen som tiggarskål!
Jag tycker personligen att den är ett fattigdomstecken - den kan göra saker så att vi "slipper" kontakt med verkliga människor.
2013-02-10

    ej medlem längre
Nej mellanraden går nog inte ihop med de andra två.
2013-02-10

  SatansSon VIP
det var rolig blandning mellan urålrigt och sprillans nytt
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau