Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgontrött!


Jag låter ögonlocken mina få falla en liten stund


där jag sitter morgontrött på bussen

på väg emot jobbet

Tänker på gårdagen och vad som förväntar mig i dag

Tänker efter om jag idag har några åtaganden

Något som jag bara måste göra

Öppnar helt plötsligt ögonlocken mina igen för bussen

den är visst redan framme vid stationen

Gnuggar då ögonen mina och tvingar mig själv

att hålla mig lite vaken

Och efter en liten stund på jobbet så är jag det

Pigg och glad...

Ken Cassel
10/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-10 12:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt, din glädje är smittsam
2013-02-11

  Lynx63 VIP
:) allas vår glädje *KEN*
2013-02-10

    ej medlem längre
Du har en smittsam glädje och livsoptimism. Tack Ken, du levererar alltid!
2013-02-10

    ej medlem längre
Känner igen mig!
Fast jag blir inte ens pigg på jobbet:-(
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel