Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad som ger glädje


Nya vänner

Nya vänner
ger glatt hjärta

nya vänner
ger livet perspektiv

nya vänner
vidgar mina vyer

nya vänner
ger ut sin själ

nya vänner
smeker mitt hjärta

nya vänner
ger kritik

nya vänner
vet att andas

nya vänner
det är livet




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-10 12:44



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Angela åter leker du med pennan på pappret så vacker lekande med få starka utryck som för mej skulle täcka en hel sida för att utrycka vad du gör med några vackra starka ord bravo Angela Med vänlig hälsning conny
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP