Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus



Jag släpper taget
om mina schismer

ett konstant accepterande
har gett vika för entusiasm
det är mer bekvämt nu
att vakna
leva
och fortsätta

trodde aldrig att kvävas
kunde vara så lätt




Fri vers (Fri form) av Mamut
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-10 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut