Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nihil




Idag
skiner solen
igen

och för varje liten stund
som jag lever
lägger jag alla förflutna episoder
framför mig

och varje gång
som solen går upp
vänder jag mig om
för att se den lysa ner
över allt jag redan gjort
och inget mer

så jag antar
att jag vet väldigt lite
om mig själv




Fri vers av Mamut
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-10 13:43



Bookmark and Share


  Maja Wijk
Ett soligt vemod som sedan blir ett skratt av att känna igen sig.
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut