Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken segrar

Vinden och solen slog vad om vem som skulle lyckas få av en man kläderna.
Vinden blåste och blåste
men mannen drog rocken allt tätare om sig.
Sen tog solen vid och värmde så skönt
den gassade på ordentligt så till sist blev det såå varmt

så mannen fick plocka av sig lite kläder...




Fri vers av Balans
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-10 14:39



Bookmark and Share


  Rise Little One
Haha, den kloka och söta solen :-) En rolig text som gör min dag.. Tack vännen.
2013-02-21

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-02-19

    ej medlem längre
Fint!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Balans