Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig...

Ge mig doften av sommar, doften av nyklippt gräs.
Ge mig värmen, värmen från solens strålar.
Ge mig den klarblå himlen och vinden i mitt hår.
Ge mig din famn och dina kyssar.

Och jag ska hitta mitt lugn, kanske bara tillfälligt.
Men det är det jag behöver nu, sommar och sol och värme och dig.





Fri vers av Angel of love
Läst 352 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-10 16:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert, så vackert och längtansfullt...
2013-02-11

  Federico Romano
En kvinnas parfym räcker för mig.. ;-))
2013-02-10

  Nina.H
Längtar precis som du skriver. Fint!
2013-02-10

  Maj-Lis VIP
En längtan...som säkert många bär på
Fint
2013-02-10

  Lars Hedlin
Underbar längtan...
2013-02-10

    ej medlem längre
en värmande vacker önskan ...
2013-02-10

    ej medlem längre
Allt du behöver göra är att komma in i famnen och du får allt du behöver. <3
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love