Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte känner kraften...

Månens ljus väcker mig, grusiga ögon ser upp mot himlen.

Starkt lyser månens ljus mot mig, känner tårar rinna på min kind,känner svagheten lämna min kropp!
En tro om att allt blir bättre.
Sluter ögonen känner styrka och hopp.
Månens och stjärnornas vackra kraft har kommit.

Känner jag inte kraften står helvetet vid mina fötter..





Fri vers av Angel of love
Läst 393 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-10 16:35



Bookmark and Share


  Nina.H
Vackert, starkt och gripande!
2013-02-10

    ej medlem längre
Mycket fint!
2013-02-10

  Lars Hedlin
Mycket starkt och energigivande ;)
2013-02-10

    ej medlem längre
Berörande och vacker. Kan se månljuset när jag sluter ögonlocken.
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love