Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TamburMajor nr 5

 





Om Ormen står redo i förgemaket

- giv akt på din vackra korsett!

ty lätt må då uppsnöras jättenaket

från korsryggen sånt vi ej sett

för mormor går redan i vaktkurtaket

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-11 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP