Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mätta min hunger..


Vill smaka dina läppar, leka med din tunga.
Mätta mina ögon med din utstrålning.
Låta mina händer smeka din kropp och stilla min begär om närhet.
Lägg din hand på min mage och känn min hunger...
Känn mitt begär efter dig..




Fri vers av Angel of love
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-11 12:26



Bookmark and Share


  ULJO
KÄRLEK
2013-02-12

    Albhin
Väldigt fint. Saknaden är svår när man älskar någon
2013-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Lustfyllda känslor...mmm...
2013-02-11

  Lars Hedlin
Så sensuellt och hett i natten! ;)
2013-02-11

  Ole Sunnerfjell
En aktiv vakenhet in i en härlighet...
2013-02-11

  Lars E Jönsson
den hungern går inte att bota
2013-02-11

    ej medlem längre
Blundar och ler. Kan nästan känna närhetens värme. <3
2013-02-11

    ej medlem längre
Du gillar sex, va? *ler*
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love