Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand på stan i snön

 

 

Jag såg ett par

komma mot mig i skymningen idag, hand

i hand.

 

Båda gråhåriga,

med allvarliga ansikten

skyndade över gatan 

knappast nyförälskade, ändå gick de

hand i hand i snögloppet

och jag har sett dem hela kvällen

för jag tror de är ett sånt par

som håller varann hand i hand på stan fastän

de har barn tillsammans, och barnbarn. Och

kanske en katt.

 

Ett sånt par hoppas jag de är 

för de ger mig hopp om kärleken

 




Fri vers (Fri form) av Rosmarin
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-11 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin