Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon..

Det är i ögonen som du kan se personens rätta jag, själen som speglar sig i ögat!
Speglar ditt inre och dina känslor.
Ögonen som visar din rädsla eller din trygghet, din glädje eller sorg.
Ögon döljer inget..
Ögonen kan inte dölja smärtan du känner.

I ögonen kan man se om du vill krypa ur ditt skal..




Fri vers av Angel of love
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-12 09:28



Bookmark and Share


  ULJO
Helt underbart vackert
2013-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...
2013-02-12

  Lars Hedlin
Mästerligt och insiktsfullt sannt ;)
2013-02-12

    ej medlem längre
Detta är så sant. Mycket bra och vackert skrivet!
2013-02-12

  Nina.H
Så sant, vackert
2013-02-12

  Ole Sunnerfjell
Ja, sant. Ögonen är sanningen, trovärdheten och ger svaret på valen du väljer
2013-02-12

    ej medlem längre
berörande om själens spegel..gillas!
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love