Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våran sång blev hans och min




på egen hand
på egna ben
står
ett helt nytt band
på en helt ny scen






Övriga genrer av Sabina Svensson
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-12 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag väntar alltid på återföreningen. då kan det gå hur som helst.
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson