Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

desperasorg





början på slutet
sköljer över mig,
och så chocken

ser allt, ögonen
öppnare än någonsin
ska nyttja varje sekund,
förtära dig som
vore du mitt liv
(som du var en gång)

så släppa dig,
desperation
tappa dig,
desperation
förlora oss
desperation

är det mord
eller överlevnad;

är desperation







Fri vers av Sabina Svensson
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-22 23:40



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Du är nog fan en av mina nya favoriter här...
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson