Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill dö vid din sida.


Döden släpper aldrig taget. Inte ens där kärlek finns.

Ögonen fryser till is
där är inte längre en yta som reflekterar stjärnhimlen
den bor i henne nu
Kylan har bitit hennes läppar blå
och i mungiporna växer kristaller från salta tårar

Saliven från andra läppar sitter kvar
som ett blankt lager
och hennes läppar är svullna
artärer och vener krymper i kyla
och huden är nu vit som snö, nästan blå

frosten ligger nära och går hand i hand med kärleken
som försöker kväva dom tillsammans
en kall vinternatt
då allt blir glasklart på hala vägar
dom fryser fast i varandra
så nära
deras händer så hårt sammanflätade
och blodet så stelt
att där inte finns en chans
att komma loss




Fri vers (Fri form) av altruistisk
Läst 142 gånger
Publicerad 2013-02-12 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk