Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärleken är underbar, kärleken fångar skönheten hos personen de älskar.
Kärleken gnistrar som stjärnorna när kärleken hittar rätt.

Kärlekens värme, tinar även det kallaste hjärta.
I nattens ljus fångas kärlekens drömmar upp, och ger oss styrka att leva.




Fri vers av Angel of love
Läst 191 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-12 23:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbara ord...
2013-02-13

    Anki.A
Kärlek ......underbar
2013-02-13

  Lars Hedlin
Ett varmt hjärta är en fri själ...kram ;)
2013-02-13

    ej medlem längre
Perfekt beskrivning av kärleken. Med kärlekens hjälp har ett hjärta tinat och styrkan att leva har kommit tillbaka. <3
2013-02-13

  Tino
underbart hoppfullt och varmt
2013-02-13

  ULJO
PRECIS KÄRLEK
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love