Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistor


Gnistor som slår när två själar av passion möts.

Fastkedjade för att inte mötas,gör bara

passionen större.




Fri vers av Angel of love
Läst 198 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-13 07:52



Bookmark and Share


  Nina.H
Så sant, och vackert skrivet!
2013-02-13

  Lars Hedlin
Åtrån växer med drömmen i en evighet möts de kanske till slut ;)
2013-02-13

    Anki.A
Gillar...härlig text
2013-02-13

  Federico Romano
Instämmer, gammal sanning, som människan aldrig tar in..
2013-02-13

  Schackpoeten VIP
Kort och kraftfullt. Underbart. Hurra !! :-)
2013-02-13

    ej medlem längre
Passionen lyser i denna och när passionens hetta blir starkare och starkare kan inte ens kedjan av det hårdaste stål hålla emot. <3 Bra skrivet!
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love