Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD FATHER


Påven är trött

Dags för en ny "God Father"

"Alla vi är syndare"




Bunden vers (Haiku) av Haiau
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-13 11:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så länge de tror på en falsk gud
så är de alla syndare

ty allena Gudinnan är det korrekta
ni alla
2013-03-02

  Adagio
Hi hi hi så sant , så sant !!
2013-02-22

  SatansSon VIP
du anspelar på Puzzo.,kul.
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau