Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin och Mån


Månen faller

I mitt vinglas

Jag dricker

Båda månen

och vinet

Kanske

Månskenet

Lyser

I min själ

Länge

I natt




Fri vers av Haiau
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-13 11:27



Bookmark and Share


  Adagio
Så poetisk och magisk !! älskar de...
2013-02-22

    lenakarin
Det här är ju jättebra!
Ochen ny tanke, en ny bild av månen som skimrar inne i dig, du gav min dag ännu lite guld!
2013-02-13

    ej medlem längre
Just det!
"Jag dricker Båda månen och vinet "
Mycket fint!
2013-02-13

  SatansSon VIP
Tycker jag om. Roligt med månen ni glaset.
2013-02-13

    ej medlem längre
Blev det inte trångt i magen då,när du drack upp månen?
2013-02-13

  Stefan Albrektsson
Ahh, vilken vacker bild med månen som faller i vinglaset och sedan dricks upp och ljuset som skiner inuti själen - sinnligt, mustigt, levande.
2013-02-13

    ej medlem längre
månljus i min själ
vacker, både som bild och i själva ljuden
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau