Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från sieuthimayvanphong.com


Reservoarpennor


Älskade penna


Skriver ner mina dikter


Slut med bläck idag




Bunden vers (Haiku) av Haiau
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-13 11:36



Bookmark and Share


  Adagio
Underbart enkel !!
2013-02-22

    ej medlem längre
denna vackra penna går ju inte att vässa
2013-02-13

    ej medlem längre
En sådan gammaldags fin reservoarpenna som jag minns sen jag var liten,
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau